E-posta - Faks:
info@gaziemir.bel.tr
Adres:
Gazi Mahallesi Önder Caddesi No:41 Gaziemir / İzmir

Belediyemiz hakkında yazılı ve görsel basında çıkan haberleri toplayarak arşivlenmesini sağlamak, belediye tarafından yapılan organizasyonların tanıtımını ve takibini sağlamak, kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla basın bülteni hazırlamak, belediye ile ilgili yayınlar hazırlamak, dağıtmak, kültür yayınları yayınlamak, satın almak, belediye birimlerinin grafik ve tasarım hizmetlerini yürütmek, Halk Hizmet Masası aracılığıyla halkın istek ve şikayetlerini cevaplandırmak, yapılan hizmetlerin halka duyurulması, hizmetlerden dolayı halkın memnuniyetinin sağlanması, halkın, belediye yönetiminin hizmetlerine yön verecek düşünce ve beklentilerinin alınması amaçlı çalışmaları ile işsizlik sorununa çözüm üretmek amacıyla kurulmuş olan CV Bank hizmetleri yürütülmektedir.