Gaziemir Sarnıç Çok Amaçlı Spor Salonu

KAPALI SPOR SALONUNUN İNŞAAT ALANI    : 2.923.00   m2

YEŞİL ALAN                                                     : 1.500.00   m2

OTOPARK ALANI                                             : 2.000.00   m2

• İNŞAAT YAPILACAK ALANIN, KUZEY VE GÜNEYİNDE YER ALAN  İKİ YOL  ARASINDA  YAKLAŞIK 3,00 METRE KOT FARKI MEVCUT OLUP YEŞİL ALAN, OTOPARK VE SPOR SALONUNUN TABİİ ZEMİNLE UYUM İÇİNDE OLMASI PLANLANMIŞTIR.
  • GİRİŞ KAPISINDAN  İÇERİYE GİRİLDİĞİNDE GENİŞ BİR KARŞILAMA HOLÜ VE DANIŞMA BULUNMAKTADIR. AYRICA SAĞ VE SOL TARAFINDA 2 ANA MERDİVEN PLANLANMIŞTIR.
  • GİRİŞİN SAĞ TARAFINDA KAFETERYA , SOL TARAFINDA KÜÇÜK FİTNESS SALONU PLANLANMIŞTIR. DANIŞMAYI GEÇTİKTEN SONRA BAY VE BAYAN TUVALETLER BULUNMAKTADIR.
  • TÜM  BİNADA LED AYDINLATMA UYGULANACAKTIR.
  • DANIŞMAYI GEÇTİKTEN SONRA 222 KİŞİLİK 290 m2’DEN OLUŞAN ÇOK AMAÇLI SALON YAPILMIŞ OLUP AYRICA  BU ALANA DIŞARIDAN DA GİRİŞ SAĞLANMIŞTIR.YANGIN ÇIKŞLARI İLE BİRLİKTE 3 AYRI GİRİŞ YAPILMIŞTIR.
  • BU ALANDA SAHNE VE SAHNE ARKASINDA SOYUNMA ODASI İLE TUVALETLER BULUNMAKTADIR. ÇOM AMAÇLI SALONUN ZEMİNİ 3 mm HETEROGEN PVC KAPLANMASI PLANLANMIŞTIR.
  • ÇOK AMAÇLI SALONDA PROFOSYONEL KONFERANS, IŞIK,SES VE GÖRÜNTÜ SİSTEMİ UYGULANACAKTIR.
  • ANA MERDİVENLERDEN ZEMİN KATA ÇIKILDIĞINDA TAM KARŞI TARAFTA SAHA İLE TRİBÜNLERE GEÇİŞ PLANLANMIŞTIR.

İKİ MERDİVEN ARASINDA KALAN KISIMDA İSE YÖNETİM ODASI, ASANSÖR, BÜFE  VE DEPO PLANLANMIŞTIR

SAĞ TARAFTA İSE 54 KİŞİLİK TOPLANTI ODASI VEYA CEP SİNEMASI KULLANILACAK ŞEKİLDE PLANLANMIŞ OLUP PROFESYONEL SES VE GÖRÜNTÜ SİSTEMİ UYGULANACAKTIR.

• BİNANIN KUZEY CEPHESİNDEN SPORCU GİRİŞİ PLANLANMIŞ OLUP GENİŞ BİR GİRİŞ HOLÜ VE GÜVENLİK ALANI OLUŞTURULMUŞTUR. GİRİŞİN SAĞ VE SOL TARAFINDA 2 AYRI TAKIM İÇİN (ENGELLİYE DE UYGUN OLARAK ) SOYUNMA, DUŞ ve WC BULUNMAKTADIR.
  • İKİ  AYRI HAKEM ODASI (SOYUNMA+WC+DUŞ) PLANLANMIŞTIR.

SAHAYA BU ALANLARDAN DİREK GİRİŞLER YAPILMIŞTIR