Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi

Ücretsiz dershane hizmeti (Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi) : Gaziemir Belediyesi ‘Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kenetler hızlı gelişir’ anlayışıyla eğitim alanında hayata geçirdiği ücretsiz dershane Gaziemir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi hizmetiyle Türkiye’ye örnek oldu. Anadolu ve Fen Liseleri sınavlarına hazırlanan gençlere eğitimde fırsat eşitliği sağlamak üzere kurulan Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi dört ayrı merkezde hizmet veriyor. 2009 yılında 400 öğrenci 12 öğretmenle yola çıkan Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’de bu yıl yaklaşık 3 bin öğrenci, birbirinden deneyimli 75 öğretmenle sınavlara hazırlanıyor. Eğitimde Başkan Şenol’un ‘gurur projesi’ olan Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi sayesinde her yıl ailelerin ekonomisine dolaylı yoldan 10 milyon liralık katkı sunuluyor.