EMLAK VERGİSİ MÜKELLEFLERİNİN DİKKATİNE

6111 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu kapsamında Gaziemir Belediyesine olan borçlarını yapılandıran ve taksitlerini ödeyemeyen vatandaşlar için yeni bir düzenleme yapılmıştır. 6111 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu kapsamında geçen yıl Gaziemir Belediyesine olan birikmiş borçlarını yapılandırılmış olan ve herhangi bir sebeple taksitlerini ödeyemeyip yapılandırmaları bozulan mükelleflere 15.06.2012 tarih 28324 sayılı resmi gazetede yayınlanan yasa ile ikinci bir hak verilmiştir. Mükelleflerin tekrardan belediyemize başvurmaları halinde günü geçen ödeyemediği taksitlerini 01.07.2012 Temmuz ayı ile 31.10.2012 Ekim ayı sonuna kadar 4 aylık sürede geç ödeme zammı ile birlikte ödemeleri şartıyla kanundan faydalanmaya devam edeceklerdir. Sayın mükelleflerimizin Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimine başvurmaları duyurulur.

Tarih: 03-07-12