Halk oyunları coşkusu

Halk oyunlarındaki başarılı performansı ile bilinen Gaziemir Belediyesi, kapılarını bu yıl 81. kez açan İzmir Fuarı’nda da kalpleri fethetti. Belediye kursiyerlerinden oluşan 21 kişilik Karadeniz Ekibi, 2 No’lu holdeki Gaziemir Belediyesi standının önünde gösteri yaptı. Karadeniz’in hırçın ve hareketli dansını fuar izleyicilerini izleten ekip, başarılı performansıyla alkış topladı. Kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere büyük önem verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, fuardaki stantlarında her yıl çeşitli gösteri ve etkinlikler düzenlediklerini dile getirdi. Şenol, “Ulusal değerlerimizi, gelenek, göreneklerimizi yaşatmak, genç nesillerimizi bunları aktarmak için çaba harcıyoruz. Halk oyunlarında da ülkemizin her bölgesinden oyunları başarılı biçimde sergiliyoruz” diye konuştu.

Tarih: 03-09-12