Kursiyerlerin fotoğrafları sergide

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği fotoğrafçılık kursuna katılan kursiyerlerin yıl boyunca öğrendiklerini pratiğe döktükleri fotoğraflar sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu

Gaziemir Belediyesi’nin geleceğin fotoğrafçılarını yetiştirmek amacıyla açtığı fotoğrafçılık kursuna katılan kursiyerler eğitimlerini tamamladı. Yıl boyunca kurs gören kursiyerlerin çektikleri fotoğraflar düzenlenen sergiyle sanatseverlerle buluştu. Derslerde öğrendiği teorik bilgileri düzenlenen şehir içi turlarla pratiğe döken kursiyerler, İzmir genelinde çektikleri fotoğrafları, fotoğraf meraklılarının beğenisine sundu. Optimum AVM’nin ikinci katında düzenlenen sergiyi Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Emin Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Barış Çağlar Çelik, Fotoğraf Sanatçısı Tayfun Kocaman ve fotoğrafçılık kursiyerleri açtı. Fotoğraf meraklılarının yoğun ilgi gösterdiği serginin açılış töreninde fotoğrafçılık kursiyerlerine sertifika verildi.

Tarih: 07-06-18