Gaziemir’de engelsiz futbol

Gaziemir Belediyesi’nin Engelliler Haftası kapsamında düzenlediği ‘engelleri aşıyoruz’ etkinliğinde, engelli vatandaşlar ile sporcular yeşil sahada mücadele etti, ter döktü

Engellilerin nüfusun yaklaşık yüzde 12’sini oluşturduğu gerçeğiyle proje, hizmet ve çalışmalarını hayata geçiren Gaziemir Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında ‘engelleri aşıyoruz’ etkinliği düzenledi. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un hayata geçirdiği özel projelerle sosyal ve ekonomik hayata katılan engelli vatandaşlar düzenlenen etkinlikte yeşil sahaya çıktı. Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez ile Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un başlangıç vuruşunu yaptığı maçta engelli vatandaşlar ile sporcular maç yaptı. İlçe stadında düzenlenen özel maça Altay Spor Kulübü ile Göztepe Spor Kulübü’nün altyapı sporcuları ile kentteki amatör spor kulüplerinin sporcuları katıldı. Renkli görüntülere ve çekişmeli anlara sahne olan maçta ilk kez sahaya çıkan engelliler büyük mutluluk yaşadı, heyecanlarını gizleyemedi.

Tarih: 17-05-18