Gaziemir’den Sivas’a yardım eli

Maddi zorluklar içinde eğitimlerini sürdüren Sivas’ın Gemerek ilçesindeki Şehit İlker Uçar Çepni İlkokulu öğrencilerine Gaziemir Belediyesi yardım eli uzattı. Öğrencilerin eğitimlerine katkı koymak amacıyla hazırlanan kırtasiye, giyim ve spor eşyasından oluşan yardım malzemeleri yola çıktı

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla marka projeler hayata geçiren Gaziemir Belediyesi, diğer illerdeki okul ve öğrencilere de yardım ediyor. Daha önce Van’ın Erciş ilçesinde eğitim veren Alaattin Sucular Ortaokulu’na malzeme yardımı yapan belediye şimdi de Sivas’ın Gemerek ilçesindeki Şehit İlker Uçar Çepni İlkokulu öğrencilerine yardım eli uzattı. Öğrencilerin eğitimlerine katkı koymak ve hayatlarını kolaylaştırmak için harekete geçen belediye, kıyafet, ayakkabı, kırtasiye ve spor malzemesinden oluşan yardım paketleri hazırladı. Yardım malzemesi bu yıl 21.’si düzenlenecek Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği’ne davet edilen Şehit İlker Uçar Çepni İlkokulu öğrencilerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Eğitime büyük önem verdiğinin altını çizen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Maddi zorluklar içerisinde eğitimlerini sürdüren öğrencilerimize olanaklarımız ölçüsünde yardım malzemesi hazırladık. Birlik, beraberlik ve dostluk duygularıyla bir nebze de olsa oradaki yaraları sarmak istedik” diye konuştu.

Tarih: 22-01-18