Duyurular > Gaziemir Belediyesi Pozitif Yaşam Merkezi

Pozitif Yaşam Merkezi Ağustos 2018'de açılacak olup, Gaziemir'de ikamet eden tüm vatandaşların hizmetinde olacaktır. Merkezin kuruluş amacı Gaziemir Halkını psikolojik ve sosyal yönden destekleyerek hayat kalitelerini yükseltmektir.

Özellikle kadın, çocuk, ergen, engelli, yaşlı ile ilgili bireysel, grup ve eğitim çalışmalarının yanı sıra aile danışmanlığı ve toplum sağlığı açısından önemli konularda sosyal bilinci artırmaya yönelik toplumsal çalışmalar ve başvuran ya da tespiti yapılan birey/aile ve gruplara yönelik önleyici ya da müdehale edici sosyal hizmet çalışmaları yapılır.

Merkezde psikologlar ve sosyal hizmet uzmanları görev alacaktır. Tamamen ücretsiz olan merkezde psikolojik danışmanlık ve sosyal hizmet danışmanlığı hizmetleri, grup ve atölye çalışmaları, seminerler verilecektir.

Çalışma Alanlarımız;

• Aile Danışmanlığı
  • Çift/Evlilik Danışmanlığı
  • Bireysel Danışmanlık
  • Grup Çalışmaları
  • Çocuklara ve ailelere yönelik ihmal-istismar ve çocuk hakları hakkında bilinçlendirme çalışmaları

Başvuru için;
999 0 251 Dahili: 1066

Gerekli Belgeler: Nüfus Cüzdan Fotokopisi, İkametgah Belgesi.